Hurtig og effektiv reparation af iPhone i Søborg

Er din smartphone kommet ud for et uheld, for eksempel i forbindelse med indtrængende fugt eller et uheldigt fald ned på et hårdt underlag? Så kan du risikere at din telefon som følge heraf ikke længere virker.

Din Drivefix fordele

Hos Drivefix kan du få hjælp til reparation af din iPhone, Samsung eller Huawei på adressen.

Drivefix kan tilbyde

  • Hurtig udrykning til adresser i Storkøbenhavn
  • Hjælp til udbedring af alle typer skader på smartphones
  • To års garanti på udførte reparationer

Drivefix kører gratis ud over hele hovedstadsområdet – også til Søborg. Det betyder at du kun betaler for reparation eller udskiftning af dele når du lader Drivefix reparere din iPhone eller smartphone fra Huawei eller Samsung.

Lad de professionelle teknikere fra Drivefix yde den bedste service

Uanset om du er hjemme eller på arbejde kommer Drivefix ud på adressen og reparerer din telefon. Du slipper dermed for at skulle bruge tid på indlevering af din smartphone på et værksted, og for at skulle vente flere dage på at få den igen.

Inden for kun tyve minutter er din telefon som ny igen når du lader Drivefix forestå reparation eller udskiftning af dele.

Få to års garanti på reparation af iPhone

Når Drivefix reparerer din telefon får du to års fuld garanti på resultatet. Drivefix anvender nemlig kun de bedste dele, og lader kun de dygtigste teknikere forestå reparation af smartphones og tablets.