Professionel reparation af smartphone i Albertslund

Hvis du har været så uheldig at ødelægge frontglasset på din smartphone og derfor har behov for at få udskiftet dette, risikerer du at skulle undvære din telefon i flere dage mens den er på værksted.

Derfor kan du med fordel kontakte Drive-fix. Vi kører gerne ud og reparerer din telefon på adressen hvis du bor i Storkøbenhavn.

Din Drivefix fordele

Drive-fix er stolte af at kunne tilbyde

  • Hurtig udrykning til adresser – hjemme eller job – i hovedstadsområdet
  • Reparation af iPhone, Samsung eller Huawei på kun tyve minutter
  • Dygtige og erfarne teknikere, som kan få din telefon til at stå som ny

Drive-fix rykker gratis ud til adresser i hele Storkøbenhavn – også i Albertslund. Det betyder at du udelukkende betaler for reparationen samt diverse dele. Vi kan hjælpe uanset om du skal have udskiftet frontglasset eller have udbedret fugtskader i din smartphone.

Dygtige teknikere og to års garanti på reparationer

Drive-fix benytter udelukkende de dygtigste og mest kompetente teknikere i forbindelse med reparation af iPhone, Samsung eller Huawei smartphones. Og samtidig giver vi hele to års garanti på det udførte arbejde.

Du slipper for at skulle på værksted med din telefon, og måske undvære den i dagevis. En smartphone reparation tager kun tyve minutter når du lader Drive-fix om at udføre den.

Kun de bedste dele anvendes til udskiftning

Du får hele to års fuld garanti når du lader Drive-fix varetage reparation eller udskiftning af dele på din telefon. Og du kan være sikker på at det kun er de dygtigste teknikere som sendes ud på opgaven.