Få professionel reparation af iPhone i Taastrup

Hvis du er så uheldig at tabe din iPhone, Samsung eller Huawei smartphone på gulvet så frontglasset splintres kan du risikere at skulle undvære telefonen i flere dage mens den er på værksted.

Vil du gerne undgå dette scenarie kan du med stor fordel kontakte Drive-fix. Vi kommer hjem til dig eller ud på din arbejdsplads i Taastrup og skifter frontglas eller andre dele på din smartphone hurtigt og effektivt.

Din Drivefix fordele

Drive-fix kører over hele Storkøbenhavn, og tilbyder blandt andet

  • Hurtig og effektiv reparation af iPhone, Samsung eller Huawei smartphones
  • Gratis udrykning i hele Storkøbenhavn
  • Den bedste tekniker hjælp til reparation og udskiftning af dele

Når du lader en Drive-fix tekniker forestå reparation af din smartphone kan du regne med professionelt udført arbejde. Der anvendes udelukkende dele af original kvalitet – og selve reparationen tager kun tyve minutter.

Lad Drive-fix reparere din smartphone med to års garanti

Drivefix benytter sig kun af dygtige og veluddannede teknikere som ved hvorledes man udskifter dele – for eksempel frontglas, bagglas eller mikrofon – samt udbedrer fugt skader og lignende. Samtidig anvender vi udelukkende de bedste dele, så du er sikker på at din telefon kommer til at stå som ny.

Derfor er vi heller ikke bange for at give to års fuld garanti på reparation og udskiftning af dele på Huawei og Samsung smartphones samt iPhones.

Hurtig og gratis udrykning i hele københavnsområdet

Drive-fix rykker gratis ud i hele Storkøbenhavn. Det betyder at du kun betaler for selve reparationen og for de anvendte dele til udskiftning.