Reparation af iPhone, Huawei eller Samsung smartphone i Vallensbæk

Er frontglasset på din smartphone røget sig en tur, og har du derfor ikke adgang til telefonens funktioner og features? Så skal du have udskiftet dette med et nyt et af slagsen.

Hvis du vil undgå at skulle undvære din telefon i flere dage mens den er på værksted kan du med fordel kontakte Drive-fix. Vi reparerer din iPhone, Huawei eller Samsung smartphone hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads i Storkøbenhavn.

Din Drivefix fordele

Når du kontakter Drive-fix med henblik på reparation af smartphone får du

  • Gratis udrykning til adresser i Storkøbenhavn – også Vallensbæk
  • Hurtig reparation af iPhone, Samsung eller Huawei hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads
  • To års fuld garanti på det udførte arbejde

Drive-fix kan tilbyde kort reaktionstid og hurtig udrykning i forbindelse med reparation af iPhone, Samsung eller Huawei. Og i løbet af kun tyve minutter kan den dygtige tekniker sørge for at din telefon kommer i fin og funktionel stand så du atter kan bruge den.

Reparation af alle typer skader på smartphone

Drive-fix kan tilbyde alle typer reparationer, lige fra udskiftning af frontglas, bagglas og andre dele til udbedring af skader opstået som følge af indtrængende fugt.

De dygtige teknikere fra Drive-fix kan sætte din telefon i stand på kune tyve minutter. Din telefon bliver som ny – og du slipper for langvarige værkstedsbesøg.

Få to års garanti på iPhone reparation

Drive-fix giver to års fuld garanti på såvel reparation som udskiftning af dele. Dette er din sikkerhed for et stykke veludført arbejde.