Reparation af mobiltelefon i Lyngby – hurtigt og effektivt

Har du brug for at få repareret din iPhone eller din smartphone fra Samsung eller Huawei i en fart? Så kan du med fordel kontakte Drivefix.

Din Drivefix fordele

Drivefix kommer ud til dig på din adresse og reparerer din smartphone eller tablet på stedet. Drivefix kan blandt andet hjælpe med

  • Udskiftning af frontglas og bagglas
  • Oprensning af elektronisk indmad efter fugt skader
  • Reparation af kamera, tænd/sluk knap med videre

Du kan få hjælp til iPhone reparation på din adresse, hvad end det er hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads. Drivefix kører over hele Storkøbenhavn inklusive Lyngby.

Hurtig og gratis udrykning med Drivefix

Når du vælger Drivefix er gratis udrykning en del af den gode service. Det betyder at du som kunde i hovedstadsområdet udelukkende betaler for reparationen – ikke for udrykningen.

Drivefix rykker hurtigt ud, og kan reparere din telefon på tyve minutter. Så undgår du at skulle indlevere din iPhone, Samsung eller Huawei på et værksted, og at skulle vente flere dage på at telefonen er fikset.

Den bedste garanti på smartphone reparation i Lyngby

Drivefix anvender kun de bedst kvalificerede teknikere og de mest solide dele i forbindelse med reparation af smartphone. Dette er din sikkerhed for et holdbart resultat.

Drivefix yder to års fuld garanti på reparation af iPhone, Samsung eller Huawei.