Reparation af iPhone, Samsung eller Huawei i København

Har du tabt din smartphone eller din tablet på gulvet, eller er der trængt fugt ind i enheden så den ikke kan tændes? Så har du brug for at få den repareret i en fart.

Din Drivefix fordele

Til alt held er hjælpen nær – og du behøver ikke at køre din iPhone eller iPad til reparation. Du skal blot kontakte Drivefix. Så kommer vi ud på din adresse og fikser enheden på under en time.

Når du lader Drivefix reparere din smartphone får du

  • Gratis udrykning inden for Storkøbenhavn – du betaler kun for reparationen
  • Hurtig service – vi reparerer din smartphone eller tablet inden for tyve minutter
  • To års garanti på reparationen og de anvendte dele

Din smartphone eller tablet bliver så god som ny – og du betaler kun for reparationen.

Smartphone reparation i dit hjem eller på din arbejdsplads

Hos Drivefix   får du hurtig udrykning og professionel service når din iPhone, Huawei eller Samsung smartphone er gået i stykker. Uanset om du skal have skiftet et splintret frontglas, eller om det er batteriet den er gal med, kan vi hjælpe.

Drivefix   hjælpe med udbedring af alle typer skader, og kan på kun tyve minutter få din telefon til at fungere igen. Og så yder vi top års garanti på samtlige reparationer.

Top professionel reparation af iPhones i København

Når du benytter Drivefix i København betaler du ikke for udrykning. Drivefix kører nemlig gratis over hele Storkøbenhavn.

Du kan få hjælp til udskiftning af frontglas og batteri samt udbedring af skader på elektronikken samt oprensning efter fugt skader.