Få repareret din smartphone i Gentofte

Har du spildt væske på din iPhone så væden er trængt ind i elektronikken, eller har du tabt Huawei eller Samsung smartphone på gulvet så displayet er ødelagt? Så vil du sikkert gerne have telefonen fikset i en fart.

Din Drivefix fordele

Der er trods alt grænser for hvor længe man kan klare sig uden en fungerende smartphone. Og derfor er det godt at du altid kan ringe til Drivefix.

Drivefix kan hjælpe dig med

  • Top professionel reparation af din smartphone hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads
  • Hurtig udrykning over hele Storkøbenhavn
  • Effektiv reparation og udbedring af skader med to års garanti

Drivefix kører gratis over hele hovedstadsområdet, også i Gentofte. Det betyder at du kun betaler for selve reparationen – ikke for udrykningen.

Få fikset din iPhone, Huawei eller Samsung telefon på stedet

Når din smartphone går i stykker er det ikke sikkert du har mulighed for at køre den på værksted. Derfor er det en stor fordel at Drivefix kan komme hjem til dig eller ud på din arbejdsplads og reparere din telefon.

På under tyve minutter bliver din smartphone som ny, helt uden at du behøver at skulle indlevere den til reparation på et værksted.

To års fuld garanti på reparation af iPhone, Samsung eller Huawei

Lader du Drivefix forestå reparation af din smartphone kan du være sikker på at denne bliver udført af en dygtig og erfaren tekniker.

Samtidig anvendes kun de bedste dele. Og derfor kan Drivefix yde to års garanti på reparation af smartphones og tablets fra Apple, Samsung og Huawei.