Få repareret din smartphone i Charlottenlund

Det er så ærgerligt at smadre displayet på sin iPhone, eller tabe sin Samsung eller Huawei smartphone i en vandpyt så der trænger vand ind i den elektroniske indmad. Begge typer uheld kan nemlig medføre at telefonen ikke længere virker.

Din Drivefix fordele

Det er begrænset hvor længe man kan klare sig uden en telefon. Og derfor kan du med fordel tilkalde Drive-fix når din smartphone har pådraget sig skader.

Drive-fix kan hjælpe dig med

  • Reparation af skader på smartphone eller tablet, for eksempel udskiftning af frontglas eller oprensning efter fugtskade
  • Hurtig udrykning til dit hjem eller din arbejdsplads
  • Hurtig og effektiv reparation – din telefon bliver som ny på tyve minutter

Drive-fix kommer direkte til din adresse i Charlottenlund uanset om det er boligen eller arbejdspladsen – og så er din telefon fikset samme dag.

Hurtig og effektiv iPhone reparation i Charlottenlund

Når du lader Drivefix reparere din smartphone eller tablet kan du være sikker på at der anvendes de bedste dele. Samtidig udføres reparationen altid af en kompetent og erfaren tekniker.

Dette er din sikkerhed for en professionel reparation af smartphone. Og Drivefix yder to års fuld garanti på reparationen og de anvendte dele.

Gratis udrykning med Drivefix

Når du tilkalder Drivefix til reparation af din smartphone i Charlottenlund slipper du for at skulle køre din telefon på værksted. Du undgår også at skulle vente op til flere dage på at få telefonen igen

Drivefix udfører reparation af smartphones og tablets fra Apple, Huawei og Samsung, enten hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads.