Få hjælp til reparation af iPhone i Brøndby

Har du tabt din smartphone – iPhone, Samsung eller Huawei – ned på et hårdt underlag, eller er der trængt fugt ind i telefonen? Så er der en risiko for at det er gået ud over telefonens funktion. Hvis du oplever at du ikke længere kan bruge din smartphone som følge af dit uheld kan du med fordel tage kontakt til Drive-fix. Vi kan hjælpe dig med at få telefonen til at virke igen på kun tyve minutter.

Din Drivefix fordele

  • Reparation af din smartphone på din egen adresse – hjemme eller på jobbet
  • Kort reaktionstid og hurtig udrykning til adresser i hovedstadsområdet
  • To års fuld garanti på alle reparationer og udskiftning af dele
Vi kører gratis i hele Storkøbenhavn inklusive Brøndby og resten af Vestegnen. Du betaler kun for selve reparationen når du lader Drive-fix forestå reparation af din smartphone, uanset om det drejer sig om iPhone, Samsung eller Huawei.

Den bedste service fra kompetente smartphone teknikere

Når du vælger at kontakte Drivefix med henblik på reparation af iPhone, Huawei eller Samsung smartphone er du garanteret kvalificeret service. Du kan være sikker på at den tekniker, som varetager reparationen, er både veluddannet og erfaren. På kun tyve minutter kan Drivefix fikse din telefon hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads. På den måde slipper du for tidskrævende værkstedsbesøg.

Reparation af iPhone, Huawei eller Samsung med to års garanti

Du får hele to års fuld garanti når du lader Drive-fix varetage reparation eller udskiftning af dele på din telefon. Og du kan være sikker på at det kun er de dygtigste teknikere som sendes ud på opgaven.